Politica de confidențialitate

Acest site de prezentare („Site-ul”) este operat de Green Plants by Hy-Farm Microgreens.

Această Politică de confidențialitate descrie modul în care noi colectăm, utilizăm și divulgăm informațiile pe care le primim de la dvs. prin intermediul Site-ului. Vă rugăm să aveți în vedere că această Politică de confidențialitate se aplică doar informațiilor colectate prin intermediul Site-ului și nu se aplică informațiilor colectate offline.

Informații colectate

Putem colecta următoarele informații de la dvs. prin intermediul Site-ului:

 • Informații personale pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații similare;
 • Informații despre utilizarea și navigarea pe Site, cum ar fi adresa IP, tipul de browser și setările de limba; și
 • Informații despre interesele dvs., cum ar fi produsele și serviciile pe care le-ați solicitat sau despre care v-ați exprimat interesul.
 

Utilizarea informațiilor

Putem folosi informațiile colectate de la dvs. pentru a:

 • Răspunde la cererile dvs. și furniza accesul la serviciile noastre și produsele;
 • Furniza informații despre produsele și serviciile noastre care pot fi de interes pentru dvs.;
 • Monitoriza și analiza utilizarea Site-ului și a serviciilor noastre; și
 • Contactați-vă în legătură cu produsele și serviciile noastre.
 

Divulgarea informațiilor

Putem divulga informațiile colectate de la dvs. și descrise în această politică de confidențialitate către:

 • Furnizorii noștri de servicii care pot furniza servicii de suport pentru Site-ul; 
 • Companii și organizații asociate cu noi. 

De asemenea, putem divulga informațiile colectate de la dvs. dacă avem convingerea că această divulgare este necesară pentru a:

 • Respecta o dispoziție legală sau o decizie a unei instanțe;
 • Proteja drepturile noastre sau ale altora; și
 • Preveni sau investiga fraude sau alte activități ilegale.
 

Formular de contact

Site-ul nostru conține un formular de contact care poate fi utilizat pentru a ne contacta. Dacă alegeți să ne contactați prin intermediul acestui formular, vă rugăm să furnizați informațiile necesare, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații similare. Aceste informații vor fi folosite pentru a răspunde la cererea dvs. și pentru a vă furniza informațiile pe care le-ați solicitat.

Securitatea informațiilor

Vă asigurăm că informațiile dvs. sunt protejate prin implementarea unor măsuri de securitate adecvate. Utilizăm un software de securitate standard, cum ar fi firewall și criptarea, pentru a proteja informațiile dvs. personale și nu vom împărtăși informațiile dvs. personale cu persoane neautorizate.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile dvs. personale și de a solicita corectarea sau ștergerea acestora. Dacă doriți să exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact specifice din această politică de confidențialitate.

Modificări la această politică de confidențialitate

Putem modifica această politică de confidențialitate de la timp la timp. Dacă avem intenția de a face modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vom publica aceste modificări pe Site și vă vom notifica prin e-mail sau printr-un alt mesaj vizibil pe Site. Vă rugăm să verificați periodic această politică de confidențialitate pentru a fi informat despre orice modificări.

Întrebări

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate sau despre informațiile noastre, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact specifice din această politică de confidențialitate.

Contact: info@green-plants.ro