Termeni & Condiții

Utilizatorii acestui site de prezentare sunt responsabili pentru respectarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vizitarea paginilor acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții.

1. Utilizatorii sunt limitați la accesarea și vizualizarea materialelor și informațiilor furnizate pe acest site de prezentare.

2. Descărcarea sau upload–ul de informații pe acest site de prezentare este strict interzis.

3. Utilizatorii nu sunt autorizați să modifice sau folosească conținutul acestui site în scopuri comerciale fără obținerea unui acord scris din partea proprietarului acestui site.

4. Utilizatorii sunt responsabili pentru eventualele pagube sau prejudicii cauzate prin intermediul acestui site de prezentare, și nu vor deschide nicio plângere împotriva proprietarului site–ului.

5. Utilizatorii nu trebuie să transmite sau răspândească orice conținut neadecvat, insultator sau incitant prin intermediul acestui site de prezentare.

6. Utilizatorii nu sunt autorizați să profite în vreun fel de informațiile și materialele furnizate prin intermediul acestui site de prezentare.

7. Toate drepturile asupra conținutului și a datelor oferite prin intermediul acestui site sunt rezervate proprietarului acestuia, și niciun utilizator nu are dreptul să reproducă, copieze sau modifice acest conținut.

8. Prin acceptarea acestor termeni și condiții de utilizare, utilizatorii sunt de acord să se conformeze tuturor regulilor și ar fi supuși consecințelor legale în cazul încălcării lor.